Bostadsrättsföreningar

-

Bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder kompletta underhållslösningar och högkvalitativa nybyggnationer åt bostadsrättsföreningar. Vi förstår vikten av att du skall kunna erbjuda din bostadsförening bekväma och säkra hem, därför har vi en 5-års garanti på alla våra entreprenader.

 

Kompletta balkonglösningar

Vi utför alla typer av balkongarbeten från balkonginglasningar, kompletta betonglagningssystem och utförande av nya balkonger.

 

Putsningsarbeten

En annan av våra specialiteter är putsade fasader. Här kan vi åta oss allt från speciellt kulturklassade fastigheter till putsning av nyproduktioner. En fasadrenovering kan omfatta rengöring av fasaden, laganing av skadad puts, färgar om fasaden. Om den putsade fasaden är i väldigt dålig kondition kan det bli nödvändigt att blästra ner all puts ända in till stommen och därefter putsa om fasaden så den får ett utseende enligt dina önskemål. Vi arbetar med all typ av puts.

 

Kakel & Klinkerarbeten

Vi åtar oss alla sorters badrumsprojekt som totalentreprenör, vilket innebär att vi tar hand om renoveringen från början till slut.Vi kan även erbjuda tekniska lösningar anpassade efter kundens önskemål. Efter avslutad entreprenad överlämnas kvalitetsdokument.

omfogning – murningsarbeten – putsningsarbeten – målning – sandblästring

kakel och klinkerarbete – hetvattentvättning – betongrenovering – ventilerade fasader

Kontakta oss

8 + 5 =

Share This