Bygga - vår passion

en kort presentation av våra nya lokaler

Bygga – Det är det vi är bäst på!

Att bygga våra nya lokaler själva var en självklarhet för oss.

Bygga åt andra har vi gjort sen 2009. När vi under de senaste åren har vuxit och expanderat på alla håll. Kände vi att det var dags att göra något åt vårt lager och kontor som vi tidigare hade på olika platser. Det vår både onödigt svårt logistiskt och dyrt för oss. Vi behövde en samlingspunkt och en plats att kunna möta våra medarbetare, våra kunder och samarbetspartners. Samtidigt som av att få ordning och reda på lager och vår logistik. Det låg också högt upp i prioriteringen. Allt detta ger oss möjlighet att växa och vara mer kostnadseffektiva.

Till en början tittade vi på olika lösningar för detta men kom till sist fram till att vi gör det vi kan bäst. Vi bygger själva, var den självklara lösningen. Vi ska göra det vi är bäst på!

Första spadtaget togs i april 2015. I november samma år flyttade vi in i helt nya kontors och lagerlokaler. Det var månader av hårt arbete i detta projekt men som var värt alltihop nu. När vi sitter här och har en samlingsplats och en byggnad att vara stolta över. Kom gärna och besök oss så visar vi runt i våra fantastiska lokaler.

Share This